Home Drankspellen 10. Leuke drankspellen die je kunt spelen tijdens je volgende huisfeestje

10. Leuke drankspellen die je kunt spelen tijdens je volgende huisfeestje

by Sander
Beer pong

Ps; 6 is onze favoriet!

Andere note: we hebben ook een leuk artikel over virtuele games die jullie met elkaar kunnen spelen! Gratis te downloaden op steam, we verdienen er niets mee. Maja je moet wat in deze tijd!

Wij vinden dit de leukste drankspellen die er zijn, neem onze lijst door en beslis voor jezelf. Veel plezier 😉

Leuke drankspellen speel je natuurlijk met een goede pilsner en goede muziek. Wij van Bierproefwinkel houden ook wel van een feestje en het liefst in combinatie met drankspellen. Vandaar dat we een top 10 meest toffe drankspellen op een rijtje hebben gezet om jouw avond een succes te maken. En nee, dit zijn niet je standaard drankspellen. Zelfs wij houden soms wel van wat creativiteit. Wat heb je hiervoor nodig?

Ben je opzoek naar een drankspel zonder benodigdheden? Maar heb je huiskamer vol met alcoholische versnaperingen? Kijk dan even naar spel 4 en 6. Of check De leukste drankspellen op Bol.com!

 • Bier
 • Muziek
 • Een goed gezelschap
 • En bier
 • Pakje kaarten

Lijkt ons een goede avond, vooruit met de geit.

1. Kings Cup

Wat heb je nodig?

Drank & Kaarten

Dit spel speel je bij voorkeur met een grote groep mensen. Elke keer dat je een kaart kiest, moet je doen wat de onderstaande lijst aangeeft. Hoe meer mensen er moeten drinken, hoe beter.

Kingscup

Meer informatie vind je natuurlijk op wikipedia: Kingscup (hier staat ook een afbeelding die je wel kunt lezen)

2. Never have I ever – Drankspel

Never Have I Ever is een geweldig spel om de geheimen van je vrienden te kennen! Je moet iets delen dat je nog nooit eerder hebt gedaan en de mensen die het hebben, moeten een slok van hun bier nemen. Als ik bijvoorbeeld zeg: “Ik ben nog nooit gearresteerd”, krijgen alle gearresteerde leden van de groep iets te drinken. De sleutel hier is om ervoor te zorgen dat je vrienden hun gênante verhalen toegeven, dus pas op voor wat je zegt!

Wat heb je nodig? Leuke stellingen voor Never have I ever:

Ik heb nog nooit opgeschept over iets dat ik niet gedaan heb

Ik heb nog nooit dronken gereden

Ik heb nog nooit iets gestolen met een waarde hoger dan €10,00

Ik ben nog nooit uit een kroeg gezet omdat ik opstandig was

Ik heb nog nooit kauwgom onder m’n tafel geplakt

Never have I ever

Goede voorbereiding is het halve werk!

Het gescroll al een beetje zak en dreigt je avond op een waar fiasco uit te lopen? Bekijk deze toffe drankspellen even, dan weet je zeker dat je de volgende keer een top feest zult hebben!

Een ware hit volgens de lovende reviews op Bol.com!Review:
Erg leuk spel en heel eenvoudig om te spelen. Je leert elkaar echt beter kennen. Onlangs gespeeld met een aantal vrienden, je denkt veel van elkaar te weten maar met deze stellingen en vragen heb je het over hele andere onderwerpen dan normaal. Super!
Ben jij een grote speler (of zit er nu iemand tegenover je die DENKT dat hij/zij een grote speler is? Bewijs het dan!

Review:

Ik heb me zo doodgelachen om dit spel, echt een dikke vette aanrader! + kon eindelijk eens al mn knappe vrienden ongegeneerd een kusje geven.


Heeft je beste vriend(in) voor de zoveelste keer een waardeloos feest georganiseerd? Geef hem of haar dan gewoon een drankspel cadeau. Dan heb jij de volgende keer tenminste wel een leuke avond!

review van de redactie:

Voor de zoveelste keer hebben we weer een waardeloos personeelsfeest gehad met bierproefwinkel.nl. Een drankspel cadeau doen is het beste idee ooit!

3. Dronken Jenga

Wat heb je nodig?

Drank & Jenga

Dronken Jenga is als normale Jenga, maar met grappige en gekke uitdagingen geschreven op elk van de 54 Jenga-blokken. De truc is om met één hand een blok van de stapel blokken op te pakken en bovenop de stapel te plaatsen. Als de stapel valt, adt je je drankje en raap je twee blokken op en voltooi je de opdrachten die op de blokken staan.

Jenga Drankspel

Benodigdheden

Om dit spel te kunnen spelen is het wel handig om Jenga in huis te hebben. Het kost geen drol en mocht je feestje dreigt in te kakken trek je Jenga uit de kast. Gegarandeerd een gezellige avond!

4. Paranoia

Drankspel zonder benodigdheden

De persoon naast je fluistert een vraag in je oor. De vraag moet over iemand gaan die meedoet aan het spel. Bijvoorbeeld, iemand naast je vraagt “Wie is de knapste persoon in deze ruimte?” Degene aan wie de vraag wordt gesteld moet zijn of haar antwoord hardop zeggen. Voor diegene die wilt weten wat de vraag was moet drinken.

5. Flip cup (spelregels)

De spelregels voor Flip Cup zijn eenvoudig:

Verdeel jezelf in twee gelijke teams en ga aan weerszijden van een tafel tegenover elkaar staan. Neem een ​​paar bekers (plastic als je jezelf geen pijn wilt doen) en plaats ze voor elke speler. Vul ze bij zodat jullie allemaal evenveel te drinken hebben.

De eerste speler van elk team moet zijn drankje zo snel mogelijk opdrinken, de lege beker op de rand van de tafel laten vallen en hem dan omdraaien, zodat hij ondersteboven op de tafel belandt – maar met slechts één hand. De volgende speler mag pas beginnen met drinken als de vorige een succesvolle flip heeft gehad. Het team dat als eerste klaar is wint.

6. Bier roulette – ONZE FAVORIET

Drankspel zonder benodigdheden

Bierroulette is een kansspel waarbij je woonkamer echt een bende kan worden. De regels van bier roulette zijn eenvoudig. Je hebt hetzelfde aantal blikjes bier nodig als het aantal personen die aanwezig zijn of willen mee doen aan het spel. Eén iemand neemt het aantal blikjes bier mee in een aparte ruimte waarbij niemand kan meekijken. Eén van de blikjes wordt compleet door elkaar geschud. De biertjes worden meegenomen naar je vrienden en iedereen moet een blikje bier pakken. Iedereen moet tegelijkertijd het blikje open. Degene waarbij het bier uit het blikje spuit moet deze zo snel mogelijk adten.

7. Mexen wie kent het niet?

Goed iedereen moet ergens beginnen en wij zijn de beroerdste niet. Dus hoe werkt Mexen, hoe speel je dit en met hoeveel personen kan je dit spel spelen?

Mexen is een zeer eenvoudig spel en het werkt als volgt:

Mexen speel je met twee dobbestenen, wie het laagste gooit die moet drinken. Als iemand met één dobbelsteen 1 gooit en met de andere twee (21) dan moet die persoon drinken.

Dit spel is niet weggelegd voor mensen met smetvrees, waarom? Mexen speel je met één shotglaasje deze staan in het midden van de tafel. Gooi je het laagst of gooi je Mex (21)? Dan moet je drinken. En dus ja, je drinkt met z’n allen uit dezelfde beker of shotglaasje. Wil je dit liever niet? Dan schenkt ieder voor zich zijn eigen drankje in!

De spelregels

 • Een random speler begint; vaak is dit de jongste of oudste speler.
 • De speler die begint mag maximaal 3x gooien. De hoogste score telt.
 • iedereen mag net zo vaak gooien als de eerste speler heeft gedaan.
 • De verliezer van de ronde moet sowieso een adtje doen. Hebben spelers in dezelfde ronde 21 gegooid? Dan moet de verliezer van het aantal keren dat 21 is gegooid deze adtjes ook voor zijn of haar rekening nemen.
 • Zijn er twee personen die de laagste score hebben gegooid? Dan moeten zij tegen elkaar dobbelen, de laagste moet de adtjes nemen.
 • Gooi je van de tafel dan moet je drinken
 • Gooi je 31 dan mag je een shotje uitdelen

Puntentelling stenen

 • Gooi je een 1 en een 5 dan heb je 51 gegooid .
 • Gooi je een 5 en een 1 dan heb je 51 gegooid. (voor de dronken lui onder ons, ja dit is ons wel eens overkomen)
 • Gooi je een 4 en een 6 dan heb je dus 64 gegooid.
 • Gooi je twee keer 1 dan heb je 100 gegooid
 • Gooi je twee keer een twee dan heb je dus 200 gegooid etc.

8. Lasso drankspel

Bij het Lasso drankspel moet je als groep zijnde drinken wanneer er bepaalde dingen worden gezegd of gedaan in de serie. Dit is natuurlijk hilarisch en zal je dan ook veel plezier opleveren. Je moet een slokje van je drank nemen wanneer…. lees hier de spelregels van het Lasso drankspel!

Spelregels Fuck the dealer

Als je een avondje wilt lachen moet je fuck de dealer gaan spelen. Dit spel is super eenvoudig en je wordt er lekker dronken van. Vooral de dealer wordt heel snel dronken naarmate het spel vordert.

De dealer wordt over het algemeen willekeurig gekozen. Vaak doen wij het op basis van leeftijd of kies gewoon een ginger mocht je die in de groep hebben. Dan zit je altijd goed.

 1. De dealer schud het pakje kaarten
 2. De speler links van de dealer noemt een random kaart tussen de twee en de Aas.
 3. De dealer pakt de bovenste kaart zodat niemand deze ziet. Hij kijkt of de speler goed gegokt heeft. Heeft de speler goed gegokt dan drinkt de dealer 4 slokken
 4. Heeft de speler het fout? Dan geeft de dealer aan of de kaart hoger of lager is dan de gekozen kaart van de speler. Gokt de speler fout dan moet deze het verschil in kaarten drinken.

Voorbeeld
De speler zegt 10, de dealer geeft aan dat de kaart lager is. Oftewel de kaart is lager dan 10, de speler zegt 6. De dealer gooit de kaart op tafel en het blijkt een 2 te zijn. De speler drinkt het verschil in slokken tussen de kaarten. Dus hij neemt 4 slokken. De speler dient het verschil in slokken te nemen indien deze er naast zit. Gokt een speler dat de dealer een Aas in handen heeft en de dealer geeft vervolgens aan dat het lager is. De speler zegt koning en de kaart blijkt een boer te zijn. Dan drinkt de speler in dit geval dus één slok.
De vrouw staat in dit geval dus voor één slok.

5. Zegt de dealer dat de kaart lager is dan de gegokte kaart van de speler. En de speler gokt vervolgens goed dan moet de dealer 2 slokken drinken.

6. Wanneer de dealer 3 beurten “overleefd” dan mag hij het pakje kaarten doorgeven aan de speler links van hem/haar.

De kaarten worden open op tafel gelegd de azen bij de azen, vrouwen bij de vrouwen, boeren bij de boeren etc. Hierdoor wordt het naarmate het spel vordert eenvoudiger om de juiste kaart te raden. Je zult merken dat de dealer aan het eind van de spel behoorlijk de beer is en dus continue moet drinken.

Pakkie kaarten

Altijd handig om te hebben

130 comments

pop slots free 28 januari 2022 - 15:56

luckyland slots casino https://2-free-slots.com/

murka slots girls 28 januari 2022 - 20:48

gossip slots tournament https://freeonlneslotmachine.com/

my konami slots 29 januari 2022 - 01:01
free slots 29 januari 2022 - 03:09

fortnite weapon slots https://pennyslotmachines.org/

mail slots for doors 29 januari 2022 - 08:35
scatter slots girls 3 februari 2022 - 18:32

caesars slots free https://slotmachinesforum.net/

free caesars slots online 3 februari 2022 - 20:46

myvegas slots facebook https://slot-machine-sale.com/

add slots game girls 3 februari 2022 - 23:53
free game slots 4 februari 2022 - 03:23
las vegas slots free 4 februari 2022 - 06:42

what slots pay the most https://411slotmachine.com/

brian christopher slots 4 februari 2022 - 09:48

division mod slots https://www-slotmachines.com/

play free slots online 4 februari 2022 - 14:09

hollywood slots in bangor https://slotmachinegameinfo.com/

affordable dissertation writing service 10 februari 2022 - 19:40

writing dissertation chapters https://buydissertationhelp.com/

how long is a doctoral dissertation 11 februari 2022 - 14:15
uk dissertation writing service 11 februari 2022 - 19:31
dissertation assignment help 12 februari 2022 - 00:09

dissertation custom writing https://mydissertationwritinghelp.com/

writing a dissertation 12 februari 2022 - 02:58
1template 22 juni 2022 - 04:57

3turnpike

1signals 4 juli 2022 - 16:32

1freedom

need help 5 juli 2022 - 14:27

ma dissertation writing service https://professionaldissertationwriting.com/

top servis 5 juli 2022 - 17:34

doctoral dissertation help your https://helpwithdissertationwritinglondon.com/

bestdissertation 5 juli 2022 - 23:48
online dissertation help veroffentlichen 6 juli 2022 - 03:12

writing a phd dissertation https://examplesofdissertation.com/

dissertation methodology 6 juli 2022 - 06:36

undergraduate dissertation https://writing-a-dissertation.net/

dissertation chapters 6 juli 2022 - 08:55
uga dissertation 6 juli 2022 - 13:25

best rated essay writing service https://businessdissertationhelp.com/

sample dissertation 6 juli 2022 - 15:03

writing dissertation service https://customdissertationwritinghelp.com/

search writing help 6 juli 2022 - 21:32
dissertation template 7 juli 2022 - 00:26

marketing acknowledgement https://dissertationhelperhub.com/

ca online casino 25 juli 2022 - 15:53
maryland live online casino 25 juli 2022 - 19:22

wild online casino https://firstonlinecasino.org/

which online casino has the best payouts 25 juli 2022 - 20:43

wind creek online casino https://onlinecasinofortunes.com/

vegas casino online real money 26 juli 2022 - 00:08

online casino baccarat https://newlasvegascasinos.com/

online casino royal 26 juli 2022 - 02:30
online casino paysafecard 10€ 26 juli 2022 - 06:35
casino online free 26 juli 2022 - 10:38

rivers casino sportsbook online https://free-online-casinos.net/

chumba casino online 26 juli 2022 - 13:15
fantasy springs online casino 26 juli 2022 - 15:07

vegas casino online eu https://cybertimeonlinecasino.com/

speaking rock casino online gambling 26 juli 2022 - 19:53

online casino real money paypal https://vrgamescasino.com/

inferno casino online 26 juli 2022 - 23:51

raging bull casino online slots https://casino-online-roulette.com/

michigan online casino free play 27 juli 2022 - 00:53

best us online casino https://casino-online-jackpot.com/

beat online casino 27 juli 2022 - 03:10

online casino play for real money https://onlineplayerscasino.com/

harrahs online casino pa 27 juli 2022 - 07:51

las vegas online casino https://ownonlinecasino.com/

online casino real money no deposit 27 juli 2022 - 09:20

las atlantis online casino reviews https://all-online-casino-games.com/

unibet online casino pa 27 juli 2022 - 12:56

newest pa online casino https://casino8online.com/

free netflix vpn 7 augustus 2022 - 11:55

best torrenting vpn https://freevpnconnection.com/

best vpn for routers 7 augustus 2022 - 15:06
free us vpn 7 augustus 2022 - 17:56
buy vpn 7 augustus 2022 - 19:27

buy dedicated vpn https://ippowervpn.net/

international vpn service 7 augustus 2022 - 22:09

free browser vpn https://imfreevpn.net/

best secure vpn for mac 7 augustus 2022 - 23:29

free vpn online https://superfreevpn.net/

vpn software free 8 augustus 2022 - 03:02
the best vpn service 8 augustus 2022 - 05:27

best vpn for apple tv https://rsvpnorthvalley.com/

gay dating sex 23 augustus 2022 - 10:59

gay dating apps military man imposter https://gay-singles-dating.com/

black gay old men dating apps 23 augustus 2022 - 13:45

gay punk dating https://gayedating.com/

gay dating hole 23 augustus 2022 - 16:18

smooth chubby chub gay transsexual dating https://datinggayservices.com/

mature singles 24 augustus 2022 - 10:02
singles near me free 24 augustus 2022 - 12:49
subtle asian dating 24 augustus 2022 - 14:06
dates online for money 24 augustus 2022 - 16:42
meet local singles free 24 augustus 2022 - 18:17
online dating match 24 augustus 2022 - 21:13
totally free dating service 25 augustus 2022 - 00:07
dating sites absolutely free 25 augustus 2022 - 02:25

meet single women https://wowdatingsites.com/

top dateing sites 25 augustus 2022 - 05:20

senior dating services https://lavaonlinedating.com/

dating match 25 augustus 2022 - 06:06
dateing 25 augustus 2022 - 11:11

100% free dating sites https://zonlinedating.com/

interracial dating central 25 augustus 2022 - 14:09

chatting sites free online dating https://onlinedatingservicesecrets.com/

online casino echtgeld 30 augustus 2022 - 05:46

nj online casino reviews https://onlinecasinos4me.com/

u.s.a online casino 30 augustus 2022 - 09:40

turning stone casino online https://online2casino.com/

jackpot casino online 30 augustus 2022 - 14:35

winstar online casino https://casinosonlinex.com/

best gay chat rooms 2 september 2022 - 23:50

asian gay chat phone lines free https://newgaychat.com/

chat gay en mexico.com 3 september 2022 - 01:00

gay chat cam ramdoom https://gaychatcams.net/

gay group chat 3 september 2022 - 09:00

chat gay con camra https://gaychatspots.com/

gay teen cam chat 3 september 2022 - 11:56

boy self sucking chat room gay chum’s brother calhoun couldn’t stop https://gay-live-chat.net/

gay chat roullette 3 september 2022 - 18:16

gay massachusetts chat no sign up https://chatcongays.com/

richie rose gay chat gay 3 september 2022 - 22:26

line group chat gay tampa https://gayphillychat.com/

gay chat ru=oulette 4 september 2022 - 02:11

free sacramento gay chat https://gaychatnorules.com/

gay couple chat 4 september 2022 - 10:41

gay chat webcam room facebook free https://gaymusclechatrooms.com/

ffree gay chat 4 september 2022 - 14:56
live gay chat 4 september 2022 - 19:41
gay teen boy veido chat 20 oktober 2022 - 14:26

rhode island free chat gay https://gaymanchatrooms.com/

write my english paper 20 oktober 2022 - 14:59

buy school papers online https://term-paper-help.org/

best paper writing services 20 oktober 2022 - 16:58
need help writing a paper 20 oktober 2022 - 17:55
pay to write paper 20 oktober 2022 - 19:23
do my college paper for me 20 oktober 2022 - 21:02

buy a paper for college https://writepapersformoney.com/

someone to write my paper 20 oktober 2022 - 21:41
i need someone to write my paper 21 oktober 2022 - 00:01

professional paper writer https://doyourpapersonline.com/

pay for a paper 21 oktober 2022 - 01:00
order a paper 21 oktober 2022 - 01:49

help with writing papers https://researchpaperswriting.org/

who can write my paper 21 oktober 2022 - 03:47

custom handwriting paper https://cheapcustompaper.org/

buy papers for college online 21 oktober 2022 - 04:57

buy a literature review paper https://writingpaperservice.net/

can someone write my paper 21 oktober 2022 - 08:32

help writing papers https://writemypaperquick.com/

i need help writing a paper 21 oktober 2022 - 10:24

write my apa paper https://essaybuypaper.com/

custom college papers 21 oktober 2022 - 12:06
write my paper one day 21 oktober 2022 - 12:59

college papers help https://premiumpapershelp.com/

help with writing paper 21 oktober 2022 - 13:48

buy paper online https://ypaywallpapers.com/

write my paper for me 21 oktober 2022 - 15:14

write my paper apa format https://studentpaperhelp.com/

Drank Spel | www.bol.com | Inloggen - Inlogop.nl 23 november 2022 - 11:20

[…] 10 leuke drankspellen voor je corona huisfeest | Bierproefwinkel […]

Drank Spel | www.bol.com | Inloggen - Inlogop.nl 23 november 2022 - 11:20

[…] 10 leuke drankspellen voor je corona huisfeest | Bierproefwinkel […]

Drank Spel | www.bol.com | Inloggen - Inlogop.nl 23 november 2022 - 11:20

[…] 10 leuke drankspellen voor je corona huisfeest | Bierproefwinkel […]

Drank Spel | www.bol.com | Inloggen - Inlogop.nl 23 november 2022 - 11:20

[…] 10 leuke drankspellen voor je corona huisfeest | Bierproefwinkel […]

Drank Spel | www.bol.com | Inloggen - Inlogop.nl 23 november 2022 - 11:20

[…] 10 leuke drankspellen voor je corona huisfeest | Bierproefwinkel […]

1physiognomy 26 januari 2023 - 20:56

1domestication

design and technology gcse coursework 5 februari 2023 - 11:15

coursework website https://brainycoursework.com/

coursework writing service uk 5 februari 2023 - 13:25
coursework writing help 5 februari 2023 - 14:33
Anoniem 5 februari 2023 - 15:39

coursework writing uk https://mycourseworkhelp.net/

coursework moderation 5 februari 2023 - 17:42
coursework sample 5 februari 2023 - 18:56

design and technology gcse coursework https://courseworkinfotest.com/

data analysis coursework 5 februari 2023 - 20:22

coursework support https://coursework-expert.com/

coursework papers 5 februari 2023 - 21:00
do my coursework online 5 februari 2023 - 22:55

coursework science https://buycoursework.org/

coursework history 5 februari 2023 - 23:44

coursework writing service uk https://courseworkdomau.com/

dating meet singles 8 februari 2023 - 09:30

free adult personals https://freewebdating.net/

single women online 8 februari 2023 - 11:14
sex dating 8 februari 2023 - 12:36
topchatsites 8 februari 2023 - 14:53

plentyoffish free online dating site https://sexanddatingonline.com/

tender dating site 8 februari 2023 - 15:27

no credit card dating sites https://onlinedatingsurvey.com/

free sites 8 februari 2023 - 16:56
free dating online chat 8 februari 2023 - 18:17
free adult date sites 8 februari 2023 - 21:01
dating simulator dating lucy 8 februari 2023 - 23:38

dating free sites https://freewebdating.net/

Comments are closed.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy