Home Geen categorie 5 drankspellen die je gratis thuis kunt spelen

5 drankspellen die je gratis thuis kunt spelen

by Sander

“Ben je op zoek naar leuke drankspellen om thuis te spelen met vrienden? Zoek niet verder! Hieronder hebben we een lijst samengesteld met 5 gratis drankspellen die zorgen voor urenlang speelplezier. Of je nu houdt van bekentenissen doen, kaarten trekken of bekers omgooien, er is voor ieder wat wils. Maar vergeet niet: drink met mate en zorg voor verantwoordelijkheid tijdens het spelen van deze spellen. Laat de avond beginnen!

  1. Never Have I Ever: In dit spel moet je iets bekennen dat je nog nooit hebt gedaan, en als iemand anders dit wel heeft gedaan, moeten ze een slok nemen.
  2. Thumbs Up, Thumbs Down: Iedereen zet hun hand op tafel met de duim omhoog of omlaag. De speler die aan de beurt is, noemt iets en iedereen die het wel of niet heeft gedaan, doet hun duim omhoog of omlaag. Als iemand het niet heeft gedaan, moeten ze een slok nemen.
  3. 21: In dit spel moet je proberen om 21 punten te halen door kaarten te trekken. Elke kaart heeft een bepaalde waarde en je moet beslissen of je nog een kaart wilt trekken of niet. Als je boven de 21 punten komt, ben je af en moet je een slok nemen.
  4. Kings: In dit spel worden kaarten gedeeld en iedereen krijgt een beurt om een kaart op tafel te leggen. Elke kaart heeft een bepaalde betekenis, zoals “neem twee slokken” of “wissel plaatsen met iemand”. Wanneer de laatste kaart in de stapel wordt getrokken, begint het volgende spel.
  5. Slap Cup: In dit spel moeten spelers proberen om een beker om te gooien door er met hun hand op te slaan. Als je de beker omgooit, moet je een slok nemen. Als je de beker niet omgooit, krijg je een nieuwe beker en moet de volgende speler proberen om de beker om te gooien.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy