Home Drankspellen 9 drankspellen die je virtueel met vrienden kunt spelen

9 drankspellen die je virtueel met vrienden kunt spelen

by Sander

Ja, er is zelfs een onlineversie van bierpong.

Ja het is inmiddels wel duidelijk wat we niet meer kunnen uitgaan en ons kunnen volgieten tijdens happy hours. We hebben nog nooit zo hard gesnakt naar een volle kroeg vol zwetende mensen. Maarja, hier kunnen we later vast weer over gaan zeuren met zijn allen. En een klein pluspunt; we houden maandelijks lekker wat geld over!

Dat gezegd hebbende, met behulp van technologie en Zoom-oproepen kunnen sommige drinkgames nog steeds virtueel worden gespeeld met een chatroom van gepixelde en bekende gezichten. Als je naast een rijkelijk ingeschonken drankje menselijke connectie verlangt, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier zijn 10 drinkspellen die je virtueel met vrienden kunt spelen op je volgende Zoom-verjaardagsfeestje.

Ik heb nog nooit

Je hoeft niet in dezelfde kamer te zijn om Never Have I Ever te spelen (het helpt wel om ervoor te zorgen dat je ieders vingers kunt zien en ervoor kunt zorgen dat niemand vals speelt). Hoe dan ook, deze game gaat volledig over praten door levenservaringen en lachen om de domme dingen die we hebben gedaan toen we jong en roekeloos waren. Als je nog nooit eerder hebt gespeeld, is het uitgangspunt simpel: elke speler houdt 10 vingers omhoog. Spelers gaan rond in een kring en delen iets dat ze nog nooit eerder hebben gedaan, zoals bijvoorbeeld naaktzwemmen. Degenen die dit ooit hebben gedaan, leggen een vinger neer, nemen een drankje en het spel gaat verder. Degene die al zijn vingers naar beneden heeft gedaan wordt als verliezer beschouwd. (of misschien als winnaar voor al die rijke levenservaring?) voel je vrij om het spel aan te passen zodat de verliezer een shot neemt of een biertje drinkt. Wees voorbereid om echt gênante dingen over je vrienden te leren.

Quiplash

Quiplash is een strijd van verstand, bedacht door de in Chicago gevestigde ontwikkelaars van videogames, Jackbox Games, die bedoeld is voor een groep van drie tot acht spelers. Zelfs zonder alcohol zal het spel lachbuien veroorzaken en je vrienden testen om te zien wie echt kan worden gekroond als de meest grappige in de groep. Het spel zelf is verrassend eenvoudig: je hoeft alleen maar vragen te beantwoorden, zoals; Wie is de laatste persoon die je zou uitnodigen voor je verjaardagsfeestje? En dan het tegen elkaar opnemen met vrienden en stemmen om te zien wiens antwoord het meest slim of grappig is. Je kunt Quiplash op Steam kopen voor € 4,99 en het verbinden met je Zoom-account; afgezien daarvan is alles wat iedereen nodig heeft een telefoon – die fungeert als je controller -en een internetverbinding om te spelen. Het spel veranderen in een drankspel is eenvoudig. Verliezers moeten een shotje of een slok bier nemen, bij gelijkspel moet iedereen een slok van een drankje nemen. Als je te laat bent met antwoorden moet je ook een drankje of shotje nemen. Het spel wordt alsmaar leuker naarmate de tijd vordert.

Cup pong

Cup Pong is een game onder de Game Pigeon-paraplu – een app waarmee je via iMessage een reeks virtuele games kunt spelen, waaronder darts, basketbal en pool. Net als bij Beer Pong is het doel om met een kleine beweging van je pols kleine pingpongballen in rode bekers te gooien; je krijgt zelfs ballen terug als je beide ballen in één keer in cups laat landen. In tegenstelling tot Beer Pong hoef je niet op een zweterig studentenfeestje te zijn om ervan te genieten.

Would you rather

Als je geen spullen bij de hand hebt om een leuk spel mee te spelen, dan is dit perfect. Verzamel je vrienden op Zoom of welke videoservice dan ook en vraag ze allemaal een aantal lastige vragen voor te bereiden. In deze versie van het spel deelt iedereen welke opties hij zou willen selecteren. Het verliezende team moet drinken. Zou je liever een shot sojasaus nemen of een shot hete saus? Wil je op vrijdagvond liever alleen drinken of een hersenkraker-spelletje spelen met je vrienden? Wij hebben alvast 50 handige vragen opgezocht.

Most Likely To

Als je nooit de overtreffende trap van een jaarboek voor de middelbare school hebt gekregen, is het niet te laat! Ontdek wat je vrienden echt van je denken door ‘Most Likely To’ te spelen. In principe stemt iedereen over wie het meest geneigd is iets te doen of te zijn. Het meest waarschijnlijk hulp nodig heeft bij het verlaten van de karaokebar na te veel drankjes, hoogstwaarschijnlijk iets stompzinnigs overbodigs te kopen. Degene die het meest waarschijnlijk wordt gestemd – of ze het nu goedkeuren of niet – zal een kans maken. Je kunt zelfs de karaoke-strijdervaring in deze game na een paar rondes nabootsen.

Vermogen uur

Is Power Hour een echt spel? Het enige echte doel is om een ​​uur lang elke minuut iets te drinken. Het kunnen slokjes bier zijn, shots als je dapper bent (hoewel je die waarschijnlijk elke 10 minuten wilt verdelen), of – als je niet echt zin hebt in het verzorgen van een slopende kater de volgende dag – mokken van welke niet-alcoholische drank je ook bij de hand hebt. Het beste deel van Power Hour is om tijd in te plannen met vrienden om een ​​uur te drinken en te chatten. En die slokjes michelada of gekoelde wijn zijn slechts een bonus.

Wizard Staff

Net als Power Hour is Wizard Staff geen spel dat veel actie heeft, afgezien van drinken. Met Wizard Staff is je belangrijkste zoektocht, zoals de naam al doet vermoeden, een tovenaarstaf. Hoe doe je dat? Door overvloedige hoeveelheden bier in blik te drinken waarvan de lege resten vervolgens worden gestapeld en aan elkaar worden geplakt. Degene met het langste personeel is de machtigste tovenaar en heeft aan het eind van de nacht het grootste glas water nodig.

Drink With Friends

Zoals de naam al aangeeft, is Drink With Friends een spel over, nou ja, drinken met vrienden. Met dit online bordspel kunnen jij en je vrienden verbinding maken in virtuele kamers via codes, vergelijkbaar met het model dat Jackbox Games heeft gepopulariseerd. Als je eenmaal binnen bent, gooi je een virtuele dobbelsteen en baan je je een weg over het bord met je drankje in de hand. Elke tegel waarop je landt, heeft verschillende uitdagingen of regels waaraan je je moet houden. Als eerste bij de finish is de winnaar (of misschien de verliezer, afhankelijk van hoeveel drankjes er tijdens het spel zijn gedronken).

Drink Drank Drunk

Drink Drank Drunk is een door crowdfunding gefinancierd kaartspel uit Amsterdam dat mede door de pandemie online is gekomen (gratis beschikbaar!). Het is eenvoudig en intuïtief om te spelen; zet gewoon een virtuele kamer op met vrienden, trek kaarten en voltooi de acties die op de kaarten staan ​​vermeld. Onder de actiekaarten bevinden zich verschillende superkrachten, zwakke punten en regels die kunnen worden opgesteld om het spel interessant te houden en de drankjes te laten stromen.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy