Home Horeca Bier aan huis laten bezorgen door online supermarkten

Bier aan huis laten bezorgen door online supermarkten

by Sander
Bier

Steeds meer online supermarkten bezorgen de boodschappen aan huis. Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Coop, Picnic, om maar een aantal voorbeelden te noemen. Zij bezorgen tegenwoordig vrijwel alles bij jou aan huis. Wasmiddelen, wc-papier, levensmiddelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Veel mensen profiteren wekelijks van de bier-aanbiedingen, en bestellen deze ook online. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Je hoeft immers niet meer zelf te sjouwen met zware bierkratten. De bezorger van bijvoorbeeld de Albert Heijn bezorgt het allemaal netjes aan huis. Tot in de keuken. Op die manier hoef jij dus zelf niet het krat bier in en uit de winkelwagen te tillen, en weer in de auto en uit de auto te halen.

Bij welke online supers kan ik bier online bestellen?

Je kunt op dit moment kiezen uit flink wat Nederlandse supermarkten waar je online bier kunt bestellen. Dit zijn Albert Heijn, PLUS, Coop, Deen, Jumbo en Picnic. Daarnaast zijn er nog tal van kleinere lokale supers waar je een bestelling kunt plaatsen. De bezorgkosten liggen zeer uiteen. Bij AH betaal je al gauw €5,00 bezorgkosten terwijl het bij een supermarkt als Deen gratis is (bij besteding vanaf €40,00). Op biervergelijker Biervergelijken.com vind je alle online supermarkten waar je online bier kunt bestellen.

Je bestelling afhalen kan ook

Vind je hier bier aan huis laten bezorgen niet handig? Dan kan je het natuurlijk ook afhalen bij een afhaalpunt. Veel supers werken namelijk met zogenaamde pick-up points. Dit zijn gemakkelijk te bereiken afhaalpunten die je door het hele land vind. Hier kan je eenvoudig even met je auto langs waarna een medewerker jouw boodschappen in de auto zet. Zo profiteer je ook van het gemak, maar hoef je niet perse thuis te zijn op het moment van bezorging. Veel mensen rijden bijvoorbeeld even uit het werk naar een ophaalpunt en laten dan boodschappen inpakken.

Profiteer online van de beste bier-aanbiedingen

Zoals je misschien wel opvalt is het bier elke week wel ergens in de aanbieding. Bier is nu eenmaal een “lokkertje” voor nieuwe klanten. Er zijn verschillende aanbiedingen-websites waarbij je kunt kijken wat de bier-aanbiedingen van die week zij. Dan zie je in een handomdraai waar jouw favoriete biermerk zoals Amstel, Heineken, Grolsch of Hertog Jan met korting beschikbaar is. Je kunt dan ook met 1 druk op de knop hier jouw gewenste bierkrat(ten) bestellen en de andere benodigde boodschappen.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy