Home Geen categorie Bierpakket: het perfecte cadeau

Bierpakket: het perfecte cadeau

by Sander

Bierliefhebbers opgelet! Een bierpakket is leuk om te krijgen maar ook zeker om te geven. Bijvoorbeeld als iemand jarig is, zomaar of aan je klanten. Je kunt ook een avondje een bierproeverij doen. Dit zijn de leukste bierpakketten om te geven.

Een bierpakket cadeau doen: voor wie?

Als je niet weet wat je iemand wilt geven is een bierpakket zeker het overwegen waard. Het is vrijwel geschikt voor iedereen, op de niet alcohol drinkers en kinderen natuurlijk na. Is bijvoorbeeld je beste vriend jarig? Verras hem dan eens met een Lindemans fruitbieren proeverij. Deze worden geleverd inclusief twee proefglazen. Het is ook leuk voor vaderdag, om die man eens goed in het zonnetje te zetten. Of die ene collega die na jarenlang trouwe dienst met pensioen gaat. Als bedrijf zijnde is het een bierpakket een ideaal cadeau voor in het kerstpakket. Het personeel zal hier gegarandeerd van gaan genieten.

Geniet van een bierproeverij

Als je een gezellige avond wilt met bijvoorbeeld je partner of een goede vriend kun je eens een bierproeverij houden. Met één van de vele bierpakketten die je kunt aanschaffen vindt je bieren met verschillende soorten en smaken. Proef samen hoe de brouwerijen zijn smaken hebben samengesteld. Je kunt kiezen voor lokale brouwerijen of juist buitenlandse. Zorg voor wat kleine hapjes tijdens de proeverij en je hebt gegarandeerd een fantastische avond.

Verschillende soorten bierpakketten

Als je opzoek gaat naar bierpakketten zul je er al snel achter komen dat er verschillende soorten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld pakketten kiezen die speciaal bedoeld zijn als cadeau. Ze beschikken over een prachtige verpakking en is klaar om gegeven te worden. In sommige pakketten zitten ook glazen waar het bier in kan worden geschonken. Extra leuk natuurlijk want deze kunnen later nog een keer gebruikt worden. Verder kun je kiezen voor speciaalbieren of bier van je favoriete merk. Een surprise bierbox is ook een aanrader. Hier zitten twaalf verrassende biertjes in.

Alternatief: een wijnpakket

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen bierliefhebber bent, maar meer een wijndrinker. In dat geval kun je ook kiezen voor een wijnpakket. Als er graag witte wijn wordt gedronken kun je kiezen uit een pakket met witte wijnen. Voor rode wijn idem dito. Een mix is natuurlijk ook en optie. In dat geval kun je kiezen voor een pakket met een rode, witte en een rosé wijn. Een pakket inclusief hapjes, zoals borrelnootjes is ook mogelijk. Zo maak je er meteen een complete proeverij van.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy