Home HorecaEten Bedrijfsfeest catering? Onderschat het niet!

Bedrijfsfeest catering? Onderschat het niet!

by Sander
Catering service

Het belang van goede bedrijfsfeest catering is het beste niet te onderschatten. De bedrijfsfeesten zijn altijd een boegbeeld; voor elk bedrijf. Daarom is het belangrijk om de juiste cateringpartner aan uw zijde te hebben. Met ervaren planning en advies wordt het feest gegarandeerd een succes – en bevordert daarnaast de loyaliteit van de werknemers. Of het nu op uw bedrijfsterrein is, of op een externe locatie, de professionals van Catering Groep Nederland leveren klassiek culinair vakmanschap of exclusieve en verfijnde creaties uit eigen keuken, precies zoals u dat wilt.

Bedrijfsfeest catering vraagt om professionaliteit

Een succesvol bedrijfsfeest catering moet zorgvuldig worden gepland – dus een verantwoordelijke en belangrijke taak ligt in uw handen wanneer u de organisatie van het volgende kerst- of zomerbedrijfsfeest toevertrouwd krijgt. Uit ervaring weet ik dat de kanjers van Catering Groep Nederland u graag daarbij helpt en aandacht hebben voor het kleinste detail. Een belangrijk punt. 

Tijdens een bedrijfsfeestje komen de medewerkers al gauw los dankzij dat heerlijke glas wijn, het smakelijke eten. Gezelligheid en ontspanning vieren hoogtij. Er worden grapjes gemaakt en er wordt gediscussieerd, een entertainmentprogramma is een toevoeging aan de toch al prettige sfeer. Dit alles draagt bij aan een positieve en vriendelijke werksfeer in het dagelijks leven van het bedrijf.

De gastenlijst: Wie moet er uitgenodigd worden op het bedrijfsfeestje?

De grote vraag aan het begin van de planning is de vraag naar de gastenlijst: Wie moet worden uitgenodigd voor het bedrijfsevenement? In de meeste gevallen is het duidelijk dat de vaste medewerkers van het bedrijf aanwezig moeten zijn. Schoonmakers en stagiaires: ook zij moeten worden beloond voor hun inspanningen. Natuurlijk is het aantal gasten altijd een kwestie van budget – hoe meer gasten, hoe hoger de kosten voor het bedrijf. Maar de meest gunstige bedrijfsfeesten voor de werksfeer zijn zeker die waarvoor echt iedereen wordt uitgenodigd die een directe of indirecte bijdrage levert aan het bedrijf.

Buffet of menu?

Waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel tijdens het bedrijfsfeest is de catering, dat als buffet kan worden geserveerd of door elke gast zelf kan worden gekozen via een menu. Neemt u contact op met Catering Groep Nederland, zij hebben verstand van zaken en kunnen u prima adviseren dankzij hun gezonde dosis Lef & Liefde.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy