Home Drankspellen De 7 beste gratis online games die je kunt veranderen in drankspellen

De 7 beste gratis online games die je kunt veranderen in drankspellen

by Sander
Online drankspel

Spelletjesavond is altijd een geweldig excuus geweest om vrienden bij elkaar te krijgen voor een avondje drinken onder het mom van gemeenschappelijk amusement. Pandemie of niet, er is geen reden waarom aan dergelijke tradities een einde moet komen. Aangezien velen van ons de rijkdom aan gratis online gamingplatforms, virtuele hangouts en andere creatieve webgebaseerde oplossingen beginnen te verkennen, komen we sociaal bij elkaar en spelen we meer games dan ooit tevoren.

Er is een enorm spectrum aan spellen beschikbaar, van klassieke bordspellen en kaartspellen tot online versies van leuke drankspellen die we ons allemaal (vaag) herinneren van onze studententijd. Een van de beste plaatsen om te beginnen, zijn platforms die voor dit doel zijn opgezet. Houseparty heeft bijvoorbeeld een handvol gratis games ingebouwd in zijn videochat-app.

Spellen om online te spelen tijdens het drinken

SLAGSCHIP

Er zijn maar weinig dingen die meer een spelbreker zijn dan je vijand toe te geven, “je hebt mijn slagschip tot zinken gebracht!” Het is een vreselijke psychologische wond als gevolg van een favoriet spel uit de kindertijd, en het kan gemakkelijk worden aangepast aan een drinkspel door te nippen wanneer je tegenstander een klap heeft, en te puffen of een drankje op te drinken als een schip tot zinken wordt gebracht. Er zijn eenvoudige, uitgeklede versies van online Battleship gratis beschikbaar, evenals opties die beschikbaar zijn op bovengenoemde platforms zoals Board Game Arena.

SPAANDERS EN GUAC

Een hoofdbestanddeel van de gratis Houseparty-gamecollectie is Chips en Guac. Het is een woordassociatiespel waarbij in elke ronde één speler als rechter dient. De kaart die wordt gedeeld is de “chip” en de antwoorden van de andere spelers zijn de “guac”, dus de rechter moet het beste paar kiezen, snap je? Om wat tequila aan die chips en guac toe te voegen, kan de rechter ook drankjes uitdelen op haar minst favoriete antwoorden.

Codenaam

Sean Hudgins, een spirits-publicist bij Evins Communications, heeft CodeNames gespeeld, met een op woorden gebaseerd spelbord waarin teams aanwijzingen krijgen om de specifieke woorden te raden waarmee ze punten zouden verdienen. Volledige regels zijn hier beschikbaar. “Wat de drinkregels betreft, we spelen zo dat het andere team een ​​slokje moet nemen voor elk woord dat je goed begrijpt”, zegt hij. “Je neemt een schot voor elk van de woorden van het andere team die je onbedoeld raadt, en als je team de‘ bom ’raadt, moet je je drankje leegmaken.”

CORONAVIRUS BINGO

Deze Pandemische versie van Bingo uit 2020 bevat leuke, herkenbare pleinen, zoals ‘angst’, ‘een podcast opgenomen’ en ‘alleen drinken’. Speel in uw virtuele ontmoetingsplaats met gebruikers die om de beurt gastheer zijn. Drink elke keer dat je een vierkant krijgt, of niet, of wanneer je bingo krijgt, of wanneer je dat niet doet. Het is een pandemie, de regels zijn niet meer van toepassing, toch? Iedereen houdt van Coronavirus Bingo, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, organiseer alsjeblieft geen persoonlijk spel in je plaatselijke seniorencentrum.

CORONAVIRUS BRIEFING DRINKSPEL

Bij TVDrinking.com kun je deelnemen aan de Coronavirus Briefing Drinking Game. De drinkaanwijzingen en regels staan ​​allemaal op het scherm, dus het enige wat je hoeft te doen is live kijken om mee te doen aan het plezier. De site houdt ook enkele van zijn ‘favoriete’ briefings uit het verleden bij als videoclips, zodat u deze op elk moment kunt bekijken.

DRONKEN PIRAAT

Drunk Pirate is een gratis online drinkspel gebaseerd op snelle en gemakkelijke prompts. Een voorbeeld van het omdraaien van de kaarten toont prompts zoals iemand met een baard die een drankje neemt, iemand die een Apple-product bezit of iemand die een van de andere huidige spelers heeft gekust.

GLOOMHAVEN

Craig Bridger, die bij The Dalmore werkt als directeur van moutspecialisten, West, en hoofd onderwijs, beveelt Gloomhaven aan. “Mijn vrienden en ik, die elkaar normaal gesproken regelmatig persoonlijk ontmoeten om te spelen, houden van een spel dat Gloomhaven heet”, zegt hij. “We hebben het gevonden op Tabletop Simulator en hebben het daar afgespeeld.” Hij is meer een whisky-sipper tijdens het spelen dan een deelnemer aan een drinkspel, hoewel dat werkt voor een spel dat meer marathon dan sprint is. “Het is een beetje vervelend, maar nog steeds leuk”, zegt Bridger. “Ook een eerlijke waarschuwing: het nerd-niveau is hoog met dat spel.”

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy