Home Geen categorie De beste kerstpakketten vind je met deze drie snelle stappen

De beste kerstpakketten vind je met deze drie snelle stappen

by Sander

Elk jaar het weer een grote uitdaging: kerstpakketten bestellen waar je iedereen mee tevreden stelt. En ook al lijkt dat een utopie, het is wel degelijk mogelijk om er dit jaar een succes van te maken. Je wilt een kerstpakket vinden waar je personeel zich gewaardeerd van voelt, waar ze blij van worden en wat ook past binnen jouw strakke budget. Ook wil je graag dat het pakket producten bevat of een thema heeft dat aansluit bij een gebeurtenis of prestatie die belangrijk is geweest voor het bedrijf. Door op tijd te beginnen en de onderstaande stappen te volgen, maak je van je kerstpakketten een succes dit jaar.

1. Een enquête opstellen over kerstpakketten

Allereerst is het belangrijk dat je vroeg begint met je voorbereidingen. Een paar maanden nadat je personeel het laatst kerstpakket heeft ontvangen stel je een enquête op zodat je kunt beoordelen wat ze daarvan vonden. Het is belangrijk dat deze vragenlijst kort is, maar wel alle informatie verzamelt die je nodig hebt. Je vraagt bijvoorbeeld naar de mening over het laatste kerstpakket, naar wat het ideale kerstpakket is volgens hen en naar wat ze dit jaar graag in de kerstpakketten zouden willen aantreffen. Alleen door te vragen krijg je een goed idee van wat je personeel verwacht en wat ze motiveert. Vaker heeft dat minder te maken met hoeveel geld je eraan uitgeeft en meer met de boodschap die je uitspreekt.

2. Denk goed na over de inhoud

Nadat je de antwoorden van de enquête hebt verzameld kun je gaan nadenken over de inhoud van de kerstpakketten. Waarschijnlijk hebben je medewerkers in hun enquête aangegeven dat ze iets willen ontvangen dat relevant is voor het werk dat ze doen en de presentaties die ze hebben geleverd. Dat is immers het doel van het kerstpakket. Je kunt een thema gebruiken en dat overeen laten komen met een belangrijke prestatie die jullie als bedrijf hebben gehaald dat jaar. Een Hollands thema is een goed idee als jullie van een regionale- naar een nationale dienstverlening zijn gegaan, bijvoorbeeld. Werken jullie veel aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen, dan is een pakket met ecologische-, fairtrade- of milieuvriendelijke producten een goed idee.

3. Online je bestelling plaatsen

Je weet nu wat je met je kerstpakketten wilt uitspreken en je weet wat je budget is. Als je je bestelling bij een online winkel plaatst, profiteer je van gunstige prijzen. Deze winkels besparen op huur en personeel, omdat ze werken zonder winkels (soms is er een showroom). De producten staan netjes opgesteld in een groot magazijn. Door voor een online winkel te kiezen staat er een enorm assortiment tot je beschikking met honderden verschillende kerstpakketten om uit te kiezen. Selecteer een thema en een prijs en je ziet alleen de opties die relevant zijn voor jou. Online winkels geven je ook de optie om zelf kerstpakketten samen te stellen bij bestellingen van meer dan 100 stuks. Volg deze drie stappen en jouw kerstpakket wordt een succes dit jaar.

Leave a Comment

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy