Home Bier Hoe spot je een goede deal voor bier

Hoe spot je een goede deal voor bier

by Sander
twee mannen die bier drinken

Het is in Nederland niet meer toegestaan om speciale kortingen op alcoholhoudende dranken aan te reiken die een korting van boven de 25% bieden. Deze zogenaamde ‘prijsacties’ zijn voor zowel de online shops als fysieke winkels verboden.

Dit geldt voor alle alcoholhoudende dranken met een alcoholpercentage van boven de 0,5%, zoals onze geliefde biertjes. Het is om deze reden ook niet toegestaan om (online) reclames te tonen waarin er stiekem toch meer dan 25% korting aangeboden worden. Denk hierbij aan korting slogans zoals: ‘krijg het tweede product gratis’ of ‘nu twee voor de prijs van één’.

Een maximum korting

Als je echter de acties van alle mogelijke webshops, supermarkten en slijters goed in de gaten houdt, dan zijn er echt nog wel fijne deals te vinden die deze maximum toegestane korting aanbieden. De Black Friday bij Gall & Gall kortingen zullen absoluut voor een maximale 25% korting gaan. Zo aan het eind van november is dit de ideale periode om een lekker biertje of ander drankje voor het Sinterklaasfeest of de Kerst in te slaan. Of voor alle feestelijke activiteiten compleet aan het einde van het jaar.

A-merk bier acties

Als je de rest van het jaar ook slim boodschappen doet, dan kun je echt wel een A-merk kratje bier van je keuze onder de tien euro krijgen. Maar je moet dan niet teveel op ‘jouw ideale keuze’ blindstaren. Bovendien zijn er op het internet allerlei speciale websites te vinden die hun aandacht continu op alle bier aanbiedingen in de Nederlandse supermarkten gericht hebben. Op deze korting pagina’s van de verschillende supermarkten zoals Jumbo of Albert Heijn staat altijd wel een overzicht van alle aanbiedingen die er op dat moment geldig zijn.

Sixpacks en kratten bier korting

Je zult daar altijd wel een leuke actie voor bier met een aangename korting vinden! Er zijn immers regelmatig diverse sixpacks en kratten van de populaire biermerken in de aanbieding. Zo kun je in veel gevallen al snel vijf euro korting op een kratje bier van Grolsch, Heineken, Jupiler en Bavaria krijgen. Iets dat heel fijn is, want dit zijn doorgaans de merken waarvoor we het snelst naar een slijterij of supermarkt willen lopen. 

Wil je graag nog meer korting scoren, denk dan bij een echt feest aan premium tapbier. Want met het bier uit een fust of drukvat bespaar je soms tot wel 50% op het flessen bier uit een krat!

Speciaalbier aanbiedingen

Maar ook voor de speciaalbier liefhebbers die niet om standaard kratten bier staan te springen, zijn er online op de aanbieding pagina’s voldoende interessante deals te vinden. Reden genoeg om deze webpagina’s nuchter met een arendsoog in de gaten te houden. Zo zijn er regelmatig mooie aanbiedingen op biologisch bier, Trappistenbier of andere speciaalbiertjes te vinden. 

Je hebt het al begrepen. Als je het slim aanpakt, vind je zonder meer een heerlijke oplossing voor je zoektocht naar goedkoop bier. Want er is in Nederland altijd wel verfrissend bier in de aanbieding!

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy