Home Drankspellen Lasso drankspel

Lasso drankspel

by Sander

Wat heb je allemaal nodig voor het Lasso drankspel?

Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt om het Lasso drankspel te kunnen spelen. We hebben alles even voor je op een rijtje gezet:

  • Een televisie
  • Toegang tot Ted Lasso (beschikbaar via Apple TV+)
  • Minimaal 2 personen
  • Genoeg drank

Welke drank je precies wilt drinken is natuurlijk helemaal aan jullie!

Hoe werkt het Lasso drinkspel?

Bij het Lasso drankspel moet je als groep zijnde drinken wanneer er bepaalde dingen worden gezegd of gedaan in de serie. Dit is natuurlijk hilarisch en zal je dan ook veel plezier opleveren. Je moet een slokje van je drank nemen wanneer:

  • Iemand in de serie zegt “Football is life!”
  • Wanneer Ted, de hoofdrolspeler, wanker wordt genoemd in de bar
  • Wanneer het bord met de tekst “believe” wordt getoond in de serie
  • Wanneer een een legerman wordt getoond in een groen uniform
  • Wanneer Trent Crimm zegt “Trent Crimm The Independent”

Je zit een avondje met je vrienden op de bank en jullie hebben besloten om een drankspelletje te gaan spelen. Je hebt echter geen kaarten of dobbelstenen in huis, waardoor het lastig wordt om de traditionele drankspellen te spelen.

Geen paniek! Wij hebben het ideale drinkspel voor je gevonden, namelijk het Lasso drankspel. Voor dit drankspel heb je geen kaarten of dobbelstenen nodig, maar alleen een televisie waarop je Ted Lasso kunt kijken. Ted Lasso is een hilarische tv-serie die inmiddels veel wordt gebruikt als drankspel. Dit was misschien niet de intentie van de makers van de serie, maar ze kunnen er zeker om lachen! De trailer van Ted Lasso kun je hier bekijken.

Proost

Met hoeveel mensen kun je het Lasso drankspel spelen?

Heb je een grote groep vrienden of kun je je vrienden op één hand tellen? In beide gevallen kun je het Lasso drankspel spelen. Er zijn namelijk geen regels over het aantal spelers. Je kunt dit spel dus zowel met 20 mensen spelen, als met 5. Dit maakt het dan ook ideaal om te spelen met je vrienden. Dit spel wordt uiteraard des te leuker wanneer je het met een grotere groep speelt.

Meer leuke artikelen zoals deze lezen? Neem een kijkje op de website van Young Men

Leave a Comment

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy