Home DIY Leukste pakket voor vrouwen van dit moment

Leukste pakket voor vrouwen van dit moment

by Sander
kerstpakket vrouw

Natuurlijk hebben vrouwen liever andere producten in hun kerstpakket dan mannen. Maar welke dan precies? En welke producten kun je wel en niet in een kerstpakket stoppen? Daarover en over nog veel meer kun je hier alles vinden.

Wat wel in een kerstpakket en wat niet?

Natuurlijk houd elk persoon van wat anders, maar wat kun je nou in een kerstpakket stoppen om de grootst mogelijke groep blij te maken? De meeste mensen houden wel van een drankje en een borrelhapje hierbij en daarom zijn in de kerstpakketten vaak een borrel en een aantal borrelhapjes te vinden. En dit vinden veel mensen leuk omdat ze hier ook iets aan hebben en het niet blijft staan en als ze het zelf niet lekker vinden komen er rond de kerstperiode vaak wel mensen op bezoek die het lekker vinden. Maar het nadeel hieraan is dat er vaak ook schaaltjes, bordjes en dus servies wordt gegeven. Dit wordt vaak minder gewaardeerd of gewoon simpelweg niet gebruikt omdat de meeste mensen zelf al wel spulletjes hebben die voor hetzelfde worden gebruikt of het matcht niet met hun eigen servies. Verder is het goed om te letten op dingen zoals wat voor eten niet gegeten mag worden door je werknemers een bijvoorbeeld hiervan is varkensvlees dit mag natuurlijk niet altijd gegeten worden vanuit geloofsovertuiging en vandaar kun je dit soort producten beter niet kiezen voor een kerstpakket.

Producten voor vrouwen

Kerstpakketten voor vrouwen kunnen natuurlijk een heleboel andere producten bevatten, maar wat wordt nou echt gewaardeerd door vrouwen? Schoonheids en doucheproducten. Het klinkt natuurlijk cliché, maar het blijft een van de beste ideeën. Een beetje goede kwaliteit producten worden vaak meer gewaardeerd dan een doos vol met hapjes vooral door jongere werknemers. Natuurlijk is dit niet de enige product wat graag ontvangen wordt. Producten die een goede sfeer creëren zoals kaarsen of lichtjes in de donkere dagen worden ook heel goed ontvangen. Omdat deze voor meer gezelligheid zorgen tijdens de kerstdagen. Verder  zou je nog kunnen overwegen om naast een aantal borrelhapjes een cadeaukaart te kunnen geven die werknemers kunnen indienen voor iets wat ze zelf leuk vinden. Of een dagje weg cadeau is ook altijd leuk natuurlijk.

Kleinere kerstpakketten

Mini kerstpakketten zijn over het algemeen een wat simpeler en meer gericht pakket vergeleken met de traditionele relatief grote doos die vaak gevuld is met eten en drinken. Een minipakket is hierom ook iets goedkoper dus ook geweldig voor als je budget iets lager is dit jaar dan normaal gesproken. Vaak zijn de pakketten ook gerichter op een aantal goede producten dan zoveel mogelijk hapjes en drankjes. Een goed idee voor een mini kerstpakket is natuurlijk het gebruiken van andere producten dan normaal gesproken. Maar dit hangt natuurlijk af van de werknemers en waarvan ze houden, de ene krijgt liever een setje schoonheidsproducten en de ander ontvangt liever een aantal borrelhapjes en een fles wijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een fles alcoholvrije wijn te geven.

Waarom een kerstpakket kopen voor mijn werknemers?

Een kerstpakket is niet verplicht om te geven, echter wordt het vaak gewaardeerd wanneer een werkgever dit wel doet. Het is een blijk van waardering voor je werknemers voor hun inzet én harde werk.

Leave a Comment

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy