Home Drankspellen Opus drankspel – lied Eric Prydz

Opus drankspel – lied Eric Prydz

by Sander

Voor wie van drankspellen in combinatie met muziek houdt is dit misschien wel één van de bekendste. Het Opus drankspel natuurlijk met het lied van Eric Prydz. Voor wie bekend is met dit spel kan gelijk beginnen met spelen. Voor degene die nog tekst en uitleg nodig hebben om compleet van de kaart te gaan lees dan nog even door :). Het enige wat je nodig hebt is een telefoon (of liever een dikke geluidsinstallatie) en een setje dobbelstenen.

Hoe werkt het Opus drankspel?

Voor elke dobbelsteen is er een schot in het midden van de tafel. Als er 2 dobbelstenen zijn, plaats ze dan aan de andere kant van de tafel om ervoor te zorgen dat ze uitgespreid zijn. Elke persoon gooit de dobbelstenen totdat zij 1 gooien (indien je 1 gooit geef je de dobbelstenen door naar de gene die rechts van je zit). Indien je 6 gooit geef je de dobbelstenen door naar degene die links van je zit. Dit wordt gedaan tijdens het afspelen van het nummer Opus van Eric Prydz. De persoon of personen die opgescheept zitten met de dobbelstenen wanneer de beat dropt moet een shotje nemen.

Spelregels in het kort

  1. Start het liedje Opus
  2. Indien je 1 gooit geef je de dobbelstenen door aan degene die rechts van je zit.
  3. Indien je 6 gooit geef je de dobbelstenen door aan degene die links van je zit.
  4. Wanneer de beat dropt neemt de persoon of personen die beschikt over de dobbelstenen een shot.

Naarmate het nummer vordert, wordt het steeds intenser! Bereid je dus voor op een aantal hectische potjes en gegarandeerde gezelligheid!

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy