Home Bier Organiseer een High Beer met je vrienden

Organiseer een High Beer met je vrienden

by Sander
high beer met hapjes

Wat is een High Beer?

Je hebt vast wel gehoord van een High Tea, maar wat is een High Beer eigenlijk? Kort gezegd is een High Beer een High Tea, maar dan net anders! Een High Beer wordt meestal in de late middaguren en in het begin van de avonduren gehouden. Er is natuurlijk geen thee bij een High Beer en sandwiches en muffins zul je daar ook niet vinden. Wat kun je dan wel verwachten? Heel veel bier en borrelplankjes met heerlijke hapjes! Het is gewoonlijk bij een High Beer dat je drie speciaalbieren en drie rondes met verschillende borrelhapjes krijgt. Je kunt een High Beer organiseren wanneer je iets te vieren hebt, zoals een verjaardag of vrijgezellenfeest, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor de lol een High Beer organiseren. Ga je toch liever naar een restaurant bij jou in de buurt om te genieten van een High Beer? Kijk dan alle High Beer locaties  waar jij terecht kunt!

high beer

Wat heb je nodig?

Een High Beer organiseren met vrienden is misschien wel een van de leukste dingen die je in deze tijd kunt doen. Wij leggen jouw stap voor stap uit hoe je dit kunt doen, zodat jij thuis optimaal kunt genieten van deze bezigheid. Een High Beer is natuurlijk niet compleet zonder bier. Daarom is het belangrijk dat je uitzoekt welke speciaalbieren jij lekker vindt of welke speciaalbieren jij wil proeven. Er zijn veel verschillende soorten speciaalbieren, waarbij verschillende bierglazen horen.. Ben jij er al over uit welke bieren jij gaat proeven? Ga dan verder met de hapjes. Zoek bijvoorbeeld uit welke hapjes en bieren bij elkaar passen. Om inspiratie op te doen voor snacks bij speciaalbieren, hebben wij er alvast een aantal voor je uitgezocht. Bekijk de lekkerste High Beer snack recepten. Zo kun jij makkelijker kiezen wat bij jou en bij de speciaalbieren past!

High Beer organiseren

Als je alle speciaalbieren en hapjes hebt uitgezocht, kun je bedenken hoe je de aankleding van de High Beer gaat doen. Je kunt kiezen voor een chille setting, gewoon voor in de woonkamer. Of je kunt kiezen voor een restaurant-achtige aankleding. Denk daarbij aan de tafels die je wil gebruiken, de borrelplankjes, de verschillende bierglazen voor de speciaalbieren en decoratie. Vaak worden de borrelplankjes in restaurants erg mooi opgemaakt met lekkere hapjes. Dit kun jij ook doen! Door de High Beer op die manier te organiseren, krijgen jij en je vrienden het gevoel dat jullie alsnog in een restaurant zitten.

Bier tips

Om je High Beer nog leuker te maken, hebben wij extra tips. Een van de belangrijkste tips is: weet hoe je bier proeft. Als je nog geen idee hebt hoe dit moet, geen zorgen! Met tips hoe je het beste bier kunt proeven ben jij binnen no time een professionele bierproever. Daarnaast moet je natuurlijk niet vergeten om ook te genieten van de High Beer zelf. Doordat je natuurlijk alles zelf organiseert, kun je dat heel gauw vergeten te doen. De laatste tip die wij je meegeven is: bedenk een thema! Het is heel leuk als je een thema aan de High Beer koppelt. Op deze manier weten de gasten stiekem een beetje wat ze kunnen verwachten en kunnen zij zich nog meer verheugen op de High Beer.

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy