Home DIY Tips voor leuke outdoor promotie voor een bierwinkel

Tips voor leuke outdoor promotie voor een bierwinkel

by Sander
twee mannen die bier drinken

De zomer is een uitgelezen kans om je bierwinkel op leuke en creatieve manieren te promoten. Hier volgen enkele tips voor buitenpromotie die zullen helpen de aandacht op je zaak te vestigen en verkoop te genereren.

1. Zorg voor een biertruck-te-huur voor klanten

Een biertuin feest is een geweldige manier om buiten te genieten met vrienden, en wat is er beter dan je eigen bierwinkel? Met een biertruck heb je al het bier dat je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het opraakt. Vul de truck gewoon met je favoriete bier en geniet. De biertruck kan ook worden gebruikt voor andere evenementen, zoals bruiloften of bedrijfsfeesten.

2. Sponsor een plaatselijke sportwedstrijd

Als de zomer nadert, begint iedereen zich op te winden voor hun favoriete sportevenement. Maar voordat het seizoen kan beginnen, moet er veel werk worden verzet om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt. Een van de belangrijkste dingen die moeten worden geregeld is het vinden van een sponsor. Een bierwinkel zou een geweldige sponsor zijn voor een plaatselijk sportevenement, omdat het kortingen zou geven aan leden en zou helpen de winkel te promoten. Bovendien zou de bierwinkel VIP-toegang kunnen bieden aan leden die vroeg naar het evenement komen. 

3. Maak leuke reclame met je bedrijfswagens

Wil je meer mensen naar je bierwinkel laten komen? Overweeg dan om leuke reclame te maken met je bedrijfsauto’s! Je kunt de auto’s beletteren met het logo, een leuke afbeelding en de contactgegevens van je winkel. Gebruik hierbij ook felle, opvallende kleuren. Wanneer mensen dan je auto’s door de stad zien rijden, zullen ze naar de winkel worden getrokken. Je kunt de auto’s ook gebruiken om speciale promoties en coupons aan potentiële klanten te leveren. Door creatief te zijn met je reclame, kunt je nieuwe klanten aantrekken en de verkoop in je bierwinkel stimuleren.

4. Deel gratis nieuwe producten uit op lokale evenementen

Een goede manier om een nieuw product te promoten is door het gratis uit te delen in kleine glaasjes op plaatselijke evenementen. Dit is een geweldige manier om een buzz te genereren en mensen over je product te laten praten. Boerenmarkten en straatfestivals zijn geweldige plekken om dit te doen, omdat er meestal grote mensenmassa’s zijn die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends. Het uitdelen van nieuwe producten op dit soort evenementen is een geweldige manier om mensen geïnteresseerd te krijgen in wat je te bieden heeft. Gebruik hierbij ook aangepaste onderzetters of flesopeners als promotieartikel. Dit zal helpen om je winkel top of mind te houden voor potentiële klanten.

5. Ontwerp leuke T-shirts of petten met uw bedrijfslogo

De zomer is de perfecte tijd om je bierwinkel te promoten! Deel gratis petjes uit zoals T-shirts of petjes met je bedrijfslogo. Dit leuke en praktische promotieartikel zal je klanten aan je doen denken telkens ze het dragen – of ze nu bij een barbecue zijn of gewoon boodschappen doen in de stad. Plus, het is een geweldige manier om nieuwe klanten binnen te krijgen. 

Outdoor promotie is een geweldige manier om de naam van uw bierwinkel naar buiten te brengen en de verkoop te verhogen. Door het gebruik van verschillende van deze methoden, kun je een groot aantal lokale mensen bereiken die interesse krijgen in je winkel.

Leave a Comment

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy