Home Drankspellen Wat zijn de leukste drankspellen voor studenten?

Wat zijn de leukste drankspellen voor studenten?

by Sander
drankspellen voor studenten

Nu we weer met zijn allen in een lockdown zitten is het tijd om de drankspelletjes weer boven tafel te toveren. Lekker met een aantal vrienden en vriendinnen een avondje drinken met een leuk kaartspel erbij. Om je een beetje op gang te helpen worden de leukste drankspellen voor studenten in dit artikel toegelicht.

Bussen

Om direct met het populairste drankspel te beginnen. Het drankspel bussen is onder studenten erg populair, maar hoe gaat het drankspel bussen in zijn werking? Het enige wat je nodig hebt is drank en een stel kaarten. Er is één iemand en die stelt vragen aan de rest van de spelers. Hier komen vier kaarten uit en vervolgens wordt er een piramide gevormd met de kaarten. Wie na dit spel de meeste kaarten over heeft gaat de bus in en kan een leuke avond tegemoet gaan.

Beerpong

Misschien wel het populairste drankspelletje onder studenten. Het principe is heel eenvoudig. Tien redcups voor het ene team en tien voor het andere team. Deze worden voor de helft gevuld met drank en gooien maar. Gooi je raak moet de andere drinken tot één van de teams gewonnen heeft. Zeker aan te raden op huisfeestjes.

De krokodil

Dit drankspel is de laatste jaren erg populair geworden. Het is ook weer erg makkelijk uit te voeren, maar dat is wel vaker het geval bij drankspelletjes. Het enige wat je nodig hebt is een krokodil die je zo af kan halen bij een winkel in je buurt en wat spelers die meedoen. Vervolgens wordt het tandjes indrukken en shotjes nemen en je kan weer even vooruit.

Kingsen

Als je een avond wil vullen met een drankspel kun je het beste voor kingsen gaan. Je hebt weer een kaartspel nodig en wat drank. Leg de kaarten in het midden en pak om en om een kaart. Iedere kaart heeft een specifieke opdracht die uitgevoerd moet worden zoals het uitdelen van slokken of ‘duimpje leggen’. Dit is dus vooral een leuk drankspel als je over de hele avond dronken wil worden.

Dit waren de populairste drankspellen op dit moment. Eigenlijk is elk drankspel even leuk als er maar genoeg drank in het spel zit!

Ook interessant

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy